Looking For Anything Specific?

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı / Son Dakika: Alevlere teslim olan Manavgat'tan acı haber ... : Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi.

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı / Son Dakika: Alevlere teslim olan Manavgat'tan acı haber ... : Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi.. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat, antalya, çınar, ölü, güncel, son dakika. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. 3 manavgat'taki orman yangılarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Antalya manavgat'ta orman yangınında canlı yayınla son durum.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Bekir pakdemirli orman yangını son dakika. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Manavgat son dakika yangın haberi: İlçenin dört noktasında ...
Manavgat son dakika yangın haberi: İlçenin dört noktasında ... from i.sonhaberler.com
Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat'ta yangın bölgesindeki son durumu anlatıyor. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Videolar gündem videoları manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Manavgat, antalya, çınar, ölü, güncel, son dakika.

Antalya son dakika haberleri :

Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Manavgat, antalya, çınar, ölü, güncel, son dakika. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi.

Antalya Manavgat orman yangını son dakika | Manavgat'taki ...
Antalya Manavgat orman yangını son dakika | Manavgat'taki ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı daha önce bu çapta yangın çıkmadı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu.

Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi. 5 ilde daha yangın çıktı. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat'ta yangın bölgesindeki son durumu anlatıyor. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Antalya son dakika haberleri : Videolar gündem videoları manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi.

Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Manavgat Irmak kenarında çalılık alanda yangın çıktı - Son ...
Manavgat Irmak kenarında çalılık alanda yangın çıktı - Son ... from foto.sondakika.com
5 ilde daha yangın çıktı. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Yangınla ilgili son dakika gelişmeleri cnn türk canlı yayınında. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? Bekir pakdemirli orman yangını son dakika. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü.

Bekir pakdemirli orman yangını son dakika.

Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü. Yaptığı son dakika açıklamasında manavgat'taki orman. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı daha önce bu çapta yangın çıkmadı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi. Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma.

Posting Komentar

0 Komentar